Betingelser for kjøp

Ut i Naturen AS
4014 Stavanger

Epost: info@utinaturen.no 

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK inkl. mva.

1. Bankkort / Kredittkort: Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.
2. Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Vi benytter Klarna sin løsning for bankkort/kredittkort og faktura i vår nettbutikk.

Klarna.png


Levering

Pakken blir i regelen postlagt 1-2 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 3-8 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

Levering av kajakker

Kajakker har egne fraktpriser avhengig av postnummer og fraktpris viser derfor først når du går videre till check-out.
Kajakker leveres av speditør for avhenting på fraktterminal. 
Vi forsøker alltid å sende varene samme dag eller morgenen etter at vi mottar din bestilling.
Vi tilbyr pakke sporing som du mottar i e-post fra oss. 

Surfski og konkurransekajakker i komposittmaterialer kan kjøpes og betales med samme fraktkostnad som andre kajakker, men vi fraråder våre kunder å bruke denne løsningen. Disse kajakkene er lette og skjøre og skades derfor lett under vanlig transport med lastebil, mye pga omlastningen som skjer underveis.
Dette innebærer lange forsinkelser for deg som kunde, og i noen tilfeller har vi ikke mulighet til å erstatte samme modell uten at det blir veldig lang leveringstid.

Ta derfor alltid kontakt med oss via e-mail eller telefon innen du kjøper en kajakk i denne kategorien slik at vi kan informere om annen løsning.

 

Fraktskader

For varer, spesielt kajakker, sendt utenom Postens distribusjonsnett, som for eksempel med Tollpost, DSV, Nor-Cargo og så videre, må varen pakkes helt ut før du signerer på mottatt vare på transportørens terminal eller annet mottakersted for å utelukke fraktskader. Ved klage på fraktskader oppdaget senere enn dette vil mottaker stille svakere, ettersom transportør vil kunne hevde at skade er skjedd etter utlevering.

 

Angrerett, reklamasjon og returer

Butikken er nå avviklet, og vi selger ut restlageret via nettbutikk.
Dermed har vi vansker ved å bytte str/farge osv.
Kjøper du varer av oss nå når vi har avslutningssalg så har vi dessverre ingen retur/bytte/pengertilbakemulighet.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×