Om oss

Helt siden starten i 1993 har vi på Ut i Naturen jobbet hardt for å levere ett av Norges største og beste utvalg på kajakker til alt fra tur til konkurranse på høyeste nivå. Vi er i år (2023) 30 år, og har i løpet av årene vokst til å bli Norges største surfski butikk og har bygget opp ett rykte for å være en pålitelig utstyrsleverandør for både entusiaster og nybegynnere. Hos oss skal du finne alt du trenger av kajakk og utstyr til padling, uansett hvilken type padling du ønsker å drive med. Du kan velge å gjøre ditt kjøp enten her i nettbutikken eller besøke vår fysiske butikk i Stavanger og da samtidig prøvepaddle kajakker hvis du ønsker det, vi har egen brygge ved siden av inngangsdøren

 

 

Ut i Naturen AS ble stiftet i 1993, og eies og drives av entusiaster.

Av padlere, for padlere. Fine ord, men vi føler at dette er noe vi virkelig kan hevde.
Vi er veldig aktive padlere og vi tror at dette er til stor fordel for våre kunder. Vi har padlet i mange tiår og har testet de fleste former for padling gjennom årenes løp, men framfor alt så padler vi aktivt den dag i dag. Fakta er at hvis du er noen minutter for tidlig om morgenen hvis du skal besøke oss, så står vi 9 av 10 ganger og skifter etter en morgenøkt i kajakken. Er det speilblank sjø så har vi nytt stillheten og blåser det mye så har vi lekt i bølgene. 
Hva gir dette deg som kunde?
Utenom kunnskap og forståelse for markedet og dine behov så tror vi at det gjør oss gladere og mer entusiastiske selgere  enn det du opplever mange andre plasser. Fremfor alt så blir vi påminnet hver dag om hvorfor vi padler og hvorfor vi bør formidle dette til andre.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×