Om oss

Helt siden starten i 1993 har vi på Ut i Naturen jobbet hardt for å levere ett av Norges største og beste utvalg på kajakker til alt fra tur til konkurranse på høyeste nivå. Vi er i år (2023) 30 år, og har i løpet av årene vokst til å bli Norges største surfski butikk og har bygget opp ett rykte for å være en pålitelig utstyrsleverandør for både entusiaster og nybegynnere. Hos oss skal du finne alt du trenger av kajakk og utstyr til padling, uansett hvilken type padling du ønsker å drive med. Du kan velge å gjøre ditt kjøp enten her i nettbutikken eller besøke vår fysiske butikk i Stavanger og da samtidig prøvepaddle kajakker hvis du ønsker det, vi har egen brygge ved siden av inngangsdøren

 

 

Ut i Naturen eies og drives av entusiaster.

Av padlere, for padlere. Fine ord, men vi føler at dette er noe vi virkelig kan hevde.
Vi er veldig aktive padlere og vi tror at dette er til stor fordel for våre kunder. Vi har padlet i mange tiår og har testet de fleste former for padling gjennom årenes løp, men framfor alt så padler vi aktivt den dag i dag. Fakta er at hvis du er noen minutter for tidlig om morgenen hvis du skal besøke oss, så står vi 9 av 10 ganger og skifter etter en morgenøkt i kajakken. Er det speilblank sjø så har vi nytt stillheten og blåser det mye så har vi lekt i bølgene. 
Hva gir dette deg som kunde?
Utenom kunnskap og forståelse for markedet og dine behov så tror vi at det gjør oss gladere og mer entusiastiske selgere  enn det du opplever mange andre plasser. Fremfor alt så blir vi påminnet hver dag om hvorfor vi padler og hvorfor vi bør formidle dette til andre.

Arnt var den som startet butikken i 1993 og har drevet den siden.
Han padlet kajakk første gang i 1979, kjøpte sin første orntlige havkajak, en North Shore Mariner, i 1987 og har siden dess padlet en rekke forskjellige typer av kajakker og ulike disipliner. Etter 1999 da Ut i Naturen importerte sine første surfskis har det blitt i hovedsak den typen av kajakk til tur, trening og konkurranser. Arnt har vært aktiv idrettsutøver innen landeveissykling, terrengsykling og triathlon. Han har deltatt på norges største padleløp, Blindleialøpet, alle ganger det har vært arrangert, og vunnet turklassen i 2013, 2014 og 2015.
Han har også deltatt alle ganger på multisportkonkurransen Tripp Trapp Triathlon som går av stablene i Lysefjorden, og er den som har flest seiere i denne konkurransen.
Han deltok i Multisportkonkurransen Eco Challenge i Marokko i 1998, har kjørt EM i surfskipadling , vant Trolljeger 2017 og er fortsatt ivrig med trening og konkurranse innen padling og multisport.

Mats er svensk og har bodd i Norge siden 2010. Han har en norsk kone og tre barn. Han har jobbet hos Ut i Naturen siden sommeren 2012 men har mange års erfaring fra bransjen før det. Mats har padlet elv i over 20 år, reist verden rundt med elvekajakk og representert Sverige i flere internasjonale mesterskap. 
Nå padler han elv av og til, surfer på brett, padler SUP, kajakk eller surfski. 
Mats er etter hvert blitt mer og mer hekta på surfski, og i år (2018) vant han turklassen på Blindleialøpet og henviste dermed Arnt til 2. plass . 
Blindleialøpet er riktignok et flattvannsløp, men Mats takler det meste i sin Think Uno, og aller helst stor medsjø – da liker han seg best.

I tillegg til oss som jobber fast har vi flere kompetente og kunskapsrike medarbeidere som jobber deltid i butikken under sommerhalvåret og deler av vintersesongen. Alle er aktive paddlere på ett eller annet vis. 
Vetle er den eneste av oss som satser i K1 sprint , men han er titt og ofte ute i surfski for å få litt bølgetrening og lengre turer. Terje er en allsidig idrettsutøver, padler Boost surfski fra Carbonology Sport.
Han er ikke vanskelig å få med på ting som innebærer startnr på brystet. Blindleialøpet, Tripp Trapp Triathlon, Trolljeger, Toughest, The Beast eller 3-Sjøers Løpet, Terje stiller.

 
personal.jpg

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×