WK 525 Sport

WK 525 Sport
Varenr.
6588
Lager
Velg varians
Pris
kr 16 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • WK 525 Sport
  • 6588_1
  • 6588_2

WK 525 Sport er en svært lettpadlet og lettdreven kajakk. Lang vannlinje og svensk form. Lett og stiv konstruktion. Perfekt for deg som ønsker en livlig og responsiv kajakk som klarer lange turer og samtidigt føles rett på en kortere treningstur. Mye kajakk for pengene!

WK 525 er en rask turkajakk for overnatting- eller dagsturer. «Swedeform» med den lange vannlinjen gir kajakken god glid, komfortabel sittestilling og sammen med et flatt parti under setet og litt bakover meget god stabilitet. Kajakken egner seg til mellomstore padlere (er du stor bør du vurdere WK 540) som leter etter en komfortabel kajakk som også er meget godt egnet til langtur. Siden kajakken er såpass rask til en havkajakk å være, er den populær blant dem som vil ha en stødig turkajakk som også er egnet til å trene i og gjerne bruke på noen turløp. 

World of kayaks er en produsent med base i Estland. Bedriften har utviklet og produsert kvalitetskajakker i kompositt siden år 2000. Bedriftens modellspekter kjennetegnes av raske kajakker til tur- og mosjonspadling. Alle modellene har lang vannlinje og en «swede» form noe som gjør dem raske sammenlignet med konkurrenter.

"Snittfarten ble nøyaktig 10km/t med en snittpuls på 124! For meg så er dette greit langturtempo. Midtveis har jeg en 2km som padles i moderat hardt tempo (ca 80% innsats) og da ble snittfarten 10,4km/t, snittpuls 136. Dvs at kajakken er meget lettdreven i 9-10km/t, og grei å holde i 10,5 en stund, men noe særlig høyere snittfart enn 10-10,5 vil være vanskelig på turløp, da bruker du for mye energi uten å få noe igjen i form av økt fart. Maksfarten er en del høyere, men det er ikke interessant i det hele tatt i en turkajakk siden maksfart i en tur/havkajakk klares kun å holde noen sekunder, her er det snittfarten som gjelder – hvor lettpadlet den er. " Arnt, Ut i Naturen efter første tur i WK 525, på en fast testrunde på 8,2km.

Lengde: 525 cm

Bredde: 54 cm

Bredde "catch": xx cm 

Høyde: xx cm

Høyde sete: xx cm 

Bredde sete: xx cm

Vekt glassfiber:  ca 23-24 kg 

 Vekt carbon/kevlar: 21-22kg

Lasteluke front: 24 cm

Lasteluke front volum: 

Lasteluke i akter: 44 x 26cm ( oval )

Lasteluke i akter volum:

Dagluke: 15cm ( rund )

Dagluke volum:

Maks padler lengde: xx cm

Cockpit invendig: 42x82,5 cm

Cockpit høyde i front: xx cm

Cockpit høyde bak: xx cm

Ror: Ja

Materiale:  

Glassfiber: -Hvit topp og hvit bunn med rødt, gult eller blått design -Svart topp og svart bunn med hvitt, rødt, gult eller blått design-

Carbon/kevlar: -Svart topp med hvitt, rødt, gult eller blått design og klar carbon/kevlar-bunn

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×