TideRace Xceed

TideRace Xceed
Varenr.
6453
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 46 900,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • TideRace Xceed
  • 6453_1
  • 6454_3
  • 6453_2

 

TideRace Xceed er kajakken for deg som ønsker en leken senkekjølsbåt der det ikke er spart på noe. Dette er en rask, lettsvingt kajakk med meget stort pakkvolum og overlegen kvalitet og finish. Denne modellen kan brukes til alt fra brottpadling og surfing til langtur og ekspedisjon. Xceed kommer i fire størrelser hvor Xceed er den 2. største.

Xceed er designet med tanke på fart og effektivitet, noe som gjør den til en ekte ekspedisjonsbåt. Med sin lave V-bunn og lange vannlinje er båten konstruert for å gå lett i vannet. Dette går ikke på bekostning av svingegenskapene til båten. Den markerte rockeren gjør båten enkel å svinge. Og båten egner seg også derfor godt til brottpadling og surfing.

Cockpiten er utformet på en måte som gjør at det er enkelt å rulle, dette er takket være ett lavprofilert akterdekk. Det lave akterdekket gjør også at du sitter komfortabelt selv om du har på deg slepeline. Ellers kjennetegnes cockpiten av høy kneposisjon og lav ryggstøtte, noe som fører til en behagelig men responsiv sittestilling.

Volumet til kajakken er på 364 liter noe som sikrer nok lagringsplass for en langtur. Xceed har mer plass i baugen enn de foregående modellene noe som gjør at pakkvolumet har økt sammenlignet med de tidligere TideRacebåtene. Det er 4 luker i båten for organisering av bagasje.

TideRace har et ett ekstremt fokus på kvalitet, både design, stivhet og finish er av topp klasse. Båtene er moderne i designet med rette vinkler og markerte kanter. Produsenten er en av få som lager sømløse kajakker, noe som krever ekstra mye arbeid per båt. Dette kombinert med en cockpit som er sømløst festet til dekket gir ett utseende få andre klarer og matche.

  • Meget allsidig senkekjølskajakk
  • Topp kvalitet og finish
  • Sømløs
  • Går lett i vannet
  • Stort pakkvolum  

"Aled and Dave (the designers) have designed this boat for speed and efficiency: a true expedition boat. The Xceed has more volume (378 litres) than either the Xplore, Xcape or Xcite which this boat supersedes. The lines carry the volume further forwards, providing significant volume and impressive load carriage. A shallow V hull and very long waterline promise a fast turn of speed and excellent tracking. The design is aimed at efficiency, and this boats is designed to move effortlessly through the water. Tonight I found that the boat smoothly accelerated to cruising speed. In a Force 2 gusting low 3 I was able to easily maintain 7.5km per hour with absolutely zero effort; this promises to be a fast and easily driven hull shape."

Link til hele testen her.

Lengde:  540 cm

Bredde:  54 cm

Vekt: ca 25/23/21 kg

Volum: 364 L

Person-str.: ca 75-95 kg

Cockpit:
Innvendig cockpit bredde/lengde:  87 x 49 cm
Cockpit høyde front: 30,5 cm
Volum cockpit: 180 L

Ror: nei 
Skeg: ja

Farger: ta kontakt

Materiale:
-G-core Epoxy - 25 kg
-Hardcore Epoxy - 23 kg
-Carbon  Epoxy - 21 kg 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×