Melker Rødløga HV

Melker Rødløga HV
Varenr.
6605
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 24 900,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Melker Rødløga HV
  • 6605_1
  • 6605_2
Melker Rødlaga Melker Rødlaga er en lettmanøvrert og leken havkajakk. Dette er en kajakk som egner seg bra i røffe forhold men som også vil føles trygg og stabil i roligere farvann.

Dette er båten for deg som vil ha en kajakk som kan brukes til alt fra langtur til rulling. Rødlaga leveres med både ror og senkekjøl noe som gjør den svært allsidig. Rødlaga er utviklet av den svenske kajakkprodusenten Melker i samarbeid med den prisvinnende designeren Magnus de Brito. Kvaliteten til Rødlaga er derfor av de sjeldne; både utformingen og finishen er svært god og med bambuskompositt på dekket ser kajakken rett og slett lekker ut. 

Rødlaga har en definert rocker, godt definerte spanter og et flatt midtparti. Denne kombinasjonen gjør kajakken meget lettmanøvrert i alle forhold.

Kajakken er designet med tanke på å bli manøvrert med senkekjøl. Styringen kan imidlertid bli enda bedre dersom du benytter det medfølgende roret fra SmartTrack. Kombinasjonen av både ror og senkekjøl gjør at denne båten er svært allsidig. Kajakken er utstyrt med fire lasteluker i ulike størrelser, noe som gir god mulighet for å organisere og fordele last i kajakken. To av lukene kan enkelt nås fra cockpit.

Rødløga kommer i to versjoner, en med høyt volum (HV) som optimalt passer padlere fra 70 til 120kg, og en med lavere volum ( Melker Rødløga LV ) som passer deg fra 40kg til 80kg. Hvilken av modellene som passer for deg avhenger av flere faktorer men kroppsvekten vil gi en god indikasjon på hvilken du bør velge. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Designer: Magnus de Brito

Lengde: 500 cm

Bredde: 54 cm

Bredde "catch": xx cm 

Høyde: xx cm

Høyde sete: xx cm 

Bredde sete: xx cm

Vekt:  ca 23-25 kg

Lasteluke front: 24 cm

Lasteluke front volum: 65 cm

Lasteluke i akter: 44 x 26cm ( oval )

Lasteluke i akter volum: 105 L

Dagluke: 15cm ( rund )

Dagluke volum: 20 L

Padlers vekt: 70 -120kg

Maks padler lengde: xx cm

Cockpit utvendig: 43x81 cm

Cockpit høyde i front: xx cm

Cockpit høyde bak: xx cm

Ror: Ja

Materiale:  Glassfiber/lin

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×