Hasle Excursion 520 pakke

Hasle Excursion 520 pakke
Varenr.
6449
Lager
Velg varians
Pris
kr 10 750,00
Før
kr 16 640,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Dette er en nyutviklet havkajakk som vi har fått masse positive tilbakemeldinger på. Dette er en svært brukervennlig og funksjonell kajakk med mange gode detaljløsninger. Excursion er en videreutvikling av de gjennomprøvde og populære Hasle-modellene Explorer og Expedition. Dette er begge båter som har solgt i tusentall og som virkelig har bevist sin styrke, kvalitet og brukervennlighet gjennom flere år.

I Excursion 520 sitter også store og lange personer komfortabelt. Sete og ryggstøtte er justerbart, slik at sittekomforten blir optimal. Cockpit-åpningen er stor og det er lett å entre kajakken. Lårstøtter gir god kontroll. Fotbrett og sete kan enkelt justeres langs en bunnskinneprofil og det er ikke nødvendig med etterjustering av styreliner. Kajakken er utstyrt med sleperor som trekkes opp med et enkelt håndgrep.

Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer. Personer opp mot 195-200 cm sitter komfortabelt i denne kajakken.Ryggstøtten i cockpit er formstøpt og forbundet med setet. Dette gir ekstra god ryggstøtte.

Pakken inneholder:
-Kajakk
-Padleåre
-Padlevest
-Spruttrekk

Lengde: 520cm
Bredde: 57cm
Vekt: 26kg
520 passer til personstr ca: +75 kg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×