Hasle Excursion 520 pakke

Hasle Excursion 520 pakke
Varenr.
6449
Lager
På lager
Pris
kr 13 250,00
Før
kr 17 740,00

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Hasle Excursion 520 pakke
 • 6449_5
 • 6449_1
 • 6449_2
 • 6449_3
 • 6449_4

Komplett startpakke med åre,vest, spruttrekk og kajakk i plastikk. Kajakken er lett, allsidig og relativt rask og rettningstabil. Den er trygg og stabil og passer perfekt til ferske padlere og familier. Excursions finns i to størrelser og lengder - Den mindre varianten Excursion 500 finner du her.

Pakken inneholder følgende:

-Hasle Excursion 520, meget lett kvalitets kajakk i Polyethyleneplast. Valgfri farge ( Tilgjenglige farger varierer. Standardfargene er  gul, rød, og limegrønn ) . Se nedforbi for mer info.

-Ainsworth delbar åre. Standard modell med juserbart og delbart glassfiberskaft og komposittforsterket plastblad.  Lengde 210cm - 220cm.  (ikke riktig åre avbildet)

-Ultra Reva eller Ultra Gorge padlevest. Kanskje den beste vesten du noensinne vil ha på deg. En av de letteste og mest synlige padlevester. Egnet spesielt til turpadling, men brukes også til konkurranser. Meget behagelig på, mange justeringsmuligheter, 2 lommer i front. Dame- og herrespesifik.

-Spruttrekk: Standar nylontrekk, med strikk rundt midje.

Ved kjøp av pakke må vi lage hver ordre manuellt og vil derfor kontakte deg via telefon for å avtale om farge på kajakk, størrelse på åre og vest når vi mottar ordre. Oppgi gjerne ønsket farge på kajakk og din høyde og vekt i kommentarfeltet ved "utsjekk".

Om kajakken

Hasle Excursion 520 er en allround havkajakk som egner seg meget godt for dagsturer eller lengre turer. Kajakken er stabil og har gode egenskaper for turpadling innaskjærs/i fjorder og på havet. Kajakken passer for personer på lengde fra 170 cm opp mot 200+ cm.

Hasle Excursion er en svært brukervennlig og funksjonell kajakk med mange gode detaljløsninger.

Excursion er en videreutvikling av de gjennomprøvde og populære Hasle-modellene Explorer og Expedition. Dette er begge båter som har solgt i tusentall og som virkelig har bevist sin styrke, kvalitet og brukervennlighet gjennom flere år.

I Excursion 520 sitter også store og lange personer komfortabelt.

Sete og ryggstøtte er justerbart, slik at sittekomforten blir optimal. Cockpit-åpningen er stor og det er lett å entre kajakken. Lårstøtter gir god kontroll. Fotbrett og sete kan enkelt justeres langs en bunnskinneprofil og det er ikke nødvendig med etterjustering av styreliner. Kajakken er utstyrt med sleperor som trekkes opp med et enkelt håndgrep. 

Ryggstøtten i cockpit er formstøpt og forbundet med setet. Dette gir ekstra god ryggstøtte.

 • Praktiske bærehåndtak i front og akter
 • Liten dagluke foran cockpit
 • Dreneringsplugg for enkel tømming
 • Lasteluke fram og bak
 • Dekksliner lengs hele kajakkens lengde 
 • Dekksstrikk bak cockpit
 • Sleperor fra Smarttrack for effektiv styring

Lengde: 520 cm

Bredde: 57 cm

Høyde:  35cm

Lasteluke front: 24 cm

Liten dagluke i front: 8cm 

Lasteluke i akter: 43 x 26cm ( oval )

Vekt: 26 kg 

Maks kapacitet: 135 kg
Personstr: ca 170-200cm 

Farger: Gul, limegrønn, og rød. Sort og rosa i begrenset mengde

Materiale:  Polyethylene

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×