Think Zen

Think Zen
Varenr.
6338
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 34 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Think Zen
 • 6338_1
 • 6338_2

Think Zen er surfskien som innehar ekstremt mange gode egenskaper og blir derfor av noen sammenlignet med en «swiss army knife».

Se her for farger for 2021

Designerne har tenkt på mye da Zen ble designet men hovedfokuset var å lage en rask båt som nesten alle kan padle og dette har de fått til med glans. Zen har ett optimalisert forhold mellom lengde og bredde noe som gjør at den har et fartspotensiale som kan sammenlignes med konkurransesurfskis. Zen er også en anelse kortere enn storebrødrene noe som gjør at kontaktflate i vannet blir mindre. Dette resulterer i en meget god akslerasjonsevne. Denne akslerasjonsevnen nyter du også godt av dersom du har ett mål om å fange bølger.

Etter fart kommer stabiliteten. Designerne av Zen ønsket at denne båten skulle kunne padles av nesten alle. Dette er fordi at dersom man slipper å konsentrere seg om balansen kan man konsentrere seg om å bruke krefter og energi på effektive sterke padletak. Zen har derfor en høy primærstabilitet som tillater deg å gå i kjelleren dersom du trenger det. Det tredje fokuset i dette designet er den ergonomiske utformingen av cockpiten. Ett behagelig sete og sparkebrett kombinert med en hump som tillater god rotasjon og samtidig tilfører støtte til lårene gjør at du sitter som en konge i denne båten. Sparkebrettet kan justeres med intervaller på 0,5cm noe som gjør at det er stor fare for at du finner deg til rette i denne båten. Cockpiten er utstyrt med en lenseventil som gjør at den tømmer seg fort for vann.

Think Zen passer for deg som ønsker en relativt stabil surfski som allikevel tilbyr høy fart og akselerasjon!

Think Kayaks er en av verdens ledende surfskiprodusenter. De er kjent for skyhøy kvalitet fra ende til annen. En think kayak er sømløs, noe som krever mange arbeidstimer å få til. I tillegg har de ekstremt stive konstruksjoner som fører til meget god kraftoverføring og lite effekttap. Think sine båter har også mange fine finessser som nedfellte håndtak og ett stilrent design. Alle ting er tenkt på og de sparer ikke på noe. Mange vil derfor se på Think som kajakkens Porsche. Kvalitet og ytelse på toppnivå.

 • Meget rask tatt stabiliteten i betraktning
 • God akselerasjon
 • Carbonpedaler/sparkebrett med hurtigjustering
 • Justering pedaler med innstillingsmål i cm
 • Høyglanspolert aluminiumshåndtak front og på sidene
  • Lengde: 560cm

   Bredde: 52cm

   Høyde fordekk: 26cm

   Bredde ved åreisett: 37cm

   Setehøyde: 3,5cm

   Høyde fotbrønn: 2,5cm

   Bredde sete, innvendig: 39cm

   Sete dybde: Høyde "hump": cm

   Estimert vekt: 15,5/12,5/11kg

   Kapasitet: 50-100kg

   Maks padler-høyde: 202cm

   Minimum padler-høyde: cm

   Ror: Surfski ror

   Materiale:

   Performance: Kevlar/Carbon/Fibreglass/Coremat/Epoxy/Vacuum 

   Elite: Interwoven Carbon-Kevlar/Honeycomb/Epoxy/Vacuum

   Ultimate: Carbon                     

   Relaterte varer

   Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×