Think Ion

Think Ion
Varenr.
6400
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 34 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Think Ion
  • 6400_1
3.generasjon Think Kayak Ion er en modell som har blitt svært populær i Norge de siste året, spesielt blant de som vil ha en elitebåt til trening og konkurranse, men som ikke mestrer de rankeste modellene.
Her har du allikevel en modell som er blant de raskeste, uten at den er for ustabil. Det oppgraderte setet og sparkebrett-justeringene tillater nå en større variasjon av lengden på padler som kan bruke Ion, store som små. Hump under lår er blitt lavere for bedre rotasjon. Lavere dekk gir mindre vindfang og vekt. DeBrito bailer tar seg av vannet som kommer inn i fotbrønnen, og det med glans. Denne baileren tømmer fotbrønnen for vann 3-4 ganger så raskt som tidligere. Baileren betjenes enkelt med hælen mens du padler.

Høy komfort i cockpit har lenge vært Think sin signatur og i likhet med samtlige andre modeller fra Think, rommer Ion lett padlerr med høyde opp til 200cm. Humpen under knærne er lavere enn på mange andre modeller, noe som gir mindre padlere med korte ben større frihet til å rotere og bruke bena under padlingen.

Det er ikke uten grunn at Think Kayaks er det merke i sortimentet vi er mest stolte over, foruten imponerende padleegenskaper, leverer Think høy kvalitet og stor slitestyrke i forhold til vekt. Finishen er så å si upåklagelig. Vær eneste lille detalj i ror -og pedalsystemet er nøye gjennomtenkt.

"Whether in a howling downwind or on the mirror flats, the Ion is a true all-conditions advanced paddler’s ski. One of the very important aspects retained in this forward design is the increased stability compared to an elite ski. This increase in stability allows the paddler to apply full power, even when conditions get testing. "

  • Tilgjengelig i tre forskjellige vekt -og prisklasser.
  • Pedaler og sparkebrett i karbon.
  • Delad, justerbar fotstropp.
  • Q-power Spectra rorliner.
  • Justering av pedaler med innstillingsmål i cm.
  • Høyglanspolerte aluminiums håndtak i baug og akterut.
  • Feste for leash. Praktisk dekk strikk bak cockpit.
  • 10cm inspeksjonsluke.

Lengde: 642 cm
Bredde: 44,5 cm
Bredde ved åreisett: 36cm
Setehøyde: 3,5cm
Høyde fotbrønn: 2,5cm
Bredde sete, innvendig: 39cm
Høyde fordekk: 26,5cm
Vekt: 11 / 12,5 / 15,5 kg
Kapasitet: 55-105 kg Cockpit: - åpen
Maks padler-høyde: 202cm
Ror: Surfski ror
Materiale:

Performance: Kevlar/Carbon/Fibreglass/Coremat/Epoxy/Vacuum - 15kg

Elite: Interwoven Carbon-Kevlar/Honeycomb/Epoxy/Vacuum - 12kg

Ultimate: Carbon - 11kg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×