Carbonology Splash Junior

Carbonology Splash Junior
Varenr.
6308
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 21 900,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Carbonology Splash Junior
  • 6308_1.jpg
  • 6308_2.jpg

Carbonology Splash, en moderne og sportslig men trygg surfski for de minste padlerne.
Splash passer perfekt for personer ca 40-65kg, men vil også kunne romme ned til 30kg og opp til ca 70/75kg hvis du ikke er kraftig eller lengre enn ca 175cm hvis du ikke har veldig lange bein.

I takt med at surfskisporten vokser blir også behovet større for ett bredere utvalg slik at vi kan oppfylle alle padleres krav. Vi har fått flere alternativ å velge mellom blandt stabile og nybegynnervennlige modeller, og nå kommer også flere modeller spesielt rettet mot små eller store personer. Splash er kanskje det absolutt beste eksempelet på dette. En surfski som barn og ungdom eller små voksne kan kjenne seg hjemme i. Splash er stabil og trygg med sine 50cm i bredde, men i sann Carbonology-stil er den enormt rask i forhold til sin bredde og stabilitet. Summen av dette gir en leken og spennende padleopplevelse fra første padletak.

I likhet med alle surfskimodeller med en bredde over 50cm er Splash en minst sagt allsidig farkost som kan passe til alt fra lek på stranden og hytten eller till trening og tur. Vi vågar til og med påstå at det blir mye lettare å ta med et barn eller en ungdom på tur med en Splash, eller liknende surfskimodell. Plutselig sitter barnet i familiens raskeste farkost og kan ligge i front og vise veien istedenfor å slite med en bred og tung kajakk lengst bak i gruppen. Dessuten gir en surfski som regel en ekstra trygghet for både foreldre og barn. Den åpne cockpiten gjør at det er umulig å sette seg fast ved en velt, og å komme tilbake i kajakken igjen klarer de aller fleste lett og det uten hjelp eller hjelpemiddel.

Alla Carbonology surfski er utrustet med ror og et pedalsystem som er enkelt og raskt å justere. Uten behov for å løsne skruer så kan du ila få sekunder flytte sparkebrettet frem eller tilbake for å tilpasse avstanden til flere familiemedlemmer.

"A performance ski designed for juniors and small grown-ups. Unlike many "barges" marketed to juniors , the brains at Carbonology Sport have delivered a performance boat with added stability that is quick on the flat and a huge amount of fun in the ocean "

  • Smalt åreisett Praktisk dekk strikk bak cockpit.
  • Carbonpedaler/sparkebrett
  • Fotstropp med enkel justering.
  • 2 stk Bullet scuppers dreneringsplugger med enveisventi

Lengde: 485 cm

Bredde: 50 cm 

Vekt: 11 kg

Cockpit: Åpen, selvlensende

Bredde "catch":

Bredde sete: 

Høyde sete: 

Høyde fotbrønn: 

Ror: Surfski ror

Materiale:
-
GL.F - Glassfiber/Epoxy/Vaccum støpt. - ca 11,5kg
-Hybrid - Kevlar/glassfiber/epoxy/vacuum støpt - ca 10,5kg 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×