Carbonology Cruze X Startpakke

Carbonology Cruze X Startpakke
Varenr.
6621
Lager
På lager
Pris
kr 25 500,00
Før
kr 29 290,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Komplett surfski-pakke for turpadling, mosjon, lek og surf i bølger. Inkluderer åre, vest, leash og surfski i valgfri farge - alt du trenger for å komme igang med padling.

Carbonology Sport Cruze er vår absolutte bestselger. Dette er en meget stabil surfski som hele familien kan ha det gøy med uavhengig av ambisjonsnivå. Denne båten passer perfekt for nybegynnere som ønsker en båt til dagsturer eller treningsturer.

Pakken inneholder følgende:

- Carbonology Sport X Cruze. Superlett kvalitets surfski i glassfiber. Se nedforbi for mer info. Ord pris: 25.500,-

-Aquabound Stingray glf. . Standard modell med glassfiber skaft og komposittforsterket plastblad. Lett og meget godt synlig på sjøen. Et godt valg av åre til deg som ikke padler hver dag, men som gir deg like stor padleglede de gangene du er på kajakktur. Lengde 210cm / 220cm. Ord. pris: 1.650,-

-Ultra Gorge / Rewa .Vår mest solgte vest i dam og herreversjon. Egnet til alle typer padling. Meget behagelig på, mange justeringsmuligheter, 2 lommer i front og rom for vannblære i rygg. Extremt god passform og god synlige farger.Ord. pris: 1390,-

-Downwind surfski leash. En surfski blir ikke fyllt med vann slik en vanlig kajakk gjør, surfskien vil dermed raskt bli tatt av vinden ved en velt. Bruk leash for å hindre surfskien blåse vekk fra deg.  Ord. Pris 490,-

Ved kjøp av pakke må vi lage hver ordre manuelt og vi vil derfor kontakte deg via telefon for å avtale farge på kajakk, størrelse på åre og vest når vi mottar ordre. 

Om kajakken

Cruze er den mest stabile surfskien i Carbonology sitt sortiment. Den er relativt flat i bunn noe som sikrer en overlegen stabilitet. Den har også ett relativt stort volum som gjør att personer opp i mot 120 kg kan padle den. Cruze har et responsivt og lydig rorsystem som sikrer trygg manøvrering i all slags sjø. Det store volumet i baugen gjør også at den er kjekk å ta med på en surfeturtur på stranda.

Cockpiten er meget komfortabel. To enveisventiler gjør at vannet automatisk renner ut av cockpiten. Sparkebrettet er meget enkelt å regulere frem og tilbake.

Cruze passer for nybegynnere som ønsker en trygg og stabil surfski som ikke byr på noen overraskelser. Den kan også være ett godt alternativ til personer som vurderer havkajakk, men vet de ikke kommer til å dra på overnattingstur med bagasje. Dette er på grunn av den store forskjellen i fart og vekt sammenlignet med en havkajakk. 

  • Meget stabil
  • Komfortabelt sete
  • Rask sammenlignet med havkajakk
  • Sparkebrett i carbon
  • Carbon ror
  • 2 stk Bullet scuppers enveisventiler
  • 4 håndtak (foran, bak og 2stk på midten)
  • Lastebrett bak cockpit

Lengde: 550 cm

Bredde: 56 cm

Bredde Catch: 44 cm 

Høyde: 33 cm

Bredde sete: 43 cm

Høyde sete: 3 cm

Høyde fotbrønn: 2 cm

Vekt: 12,5 - 14,5kg

Passer for personstr: 50-120kg

Cockpit: - Åpen

Ror: Surfski ror

Farger: Hvit

Materiale:

GL.F - Glassfiber/Epoxy/Vaccum støpt. - ca 14,5kg

Hybrid - Carbon/Gl.f./Vaccum støpt. - ca 12,5kg

Carbon ( Bestillingsvare - ca 11,5kg

Carbon Honeycomb ( Bestillingsvare ) - ca 10kg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×