Think ACE

Think ACE
Varenr.
996
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 32 990,00

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Think ACE
 • 996_1.png
 • 996_2.png

Think ACE er den mest stabile surfskien i Think sitt sortiment, noe som gjør den til en storselger. Ace er designet med tanke på stabilitet, fart og lekenhet. Dette er en surfski alle kan bruke uavhengig av tidligere erfaring.

Think Ace er meget allsidig og enten du ønsker å padle dagsturer, trene, leke i bølger eller delta på et turløp vil denne modellen være et godt valg. Ace har meget god primærstabilitet til å være surfski og en enorm sekundær stabilitet som backer deg opp ved padling i bølger. Dette gjør at alle kan kjenne seg komfortabel i denne kajakken. Lengden kombinert med det presise rorsystemet gjør manøvreringen til en drøm.

Cockpiten er designet med tanke på komfort. Setet er meget behagelig og tillater også rotasjon for de som ønsker å ta i bruk hele kroppen under padleturen. Humpen under knærne er høy slik at du unngår å dovne i lårene. Fotbrettet er dekket med ett behagelig belegg for ekstra komfort. Dette kan også stilles med intervaller på 0,5 cm for å være sikker på at du finner den perfekte lengden for akkurat deg! Cockpiten er også utstyrt med en lenseventil som tillater vannet og drenere ut. Think har senket fribordet på siden av cockpiten slik at det skal være lett å komme seg ombord ved en kullseiling. Det er med andre ord stor sjanse for at du finner deg til rette om bord i Ace.

Denne surfskien passer for nybegynneren som ønsker en stabil og trygg surfski eller en viderekommende padler som ønsker ekstra trygghet i stor sjø. Uansett vi Ace tilby deg mye moro på vannet!

Think Kayaks er en av verdens ledende surfskiprodusenter. De er kjent for skyhøy kvalitet fra ende til annen. En Think Kayak er sømløs, noe som krever mange arbeidstimer å få til. I tillegg har de ekstremt stive konstruksjoner som fører til meget god kraftoverføring og lite effekttap. Think sine båter har også mange fine finesser som nedfelte håndtak og ett stilrent design. Alle ting er tenkt på og de sparer ikke på noe. Mange vil derfor se på Think som kajakkens Porsche. Kvalitet og ytelse på toppnivå.

 • Stabil
 • Rask sammenlignet med havkajakk
 • Leken og gøy å padle
 • Carbonpedaler/sparkebrett
 • Lenseventil
 • Justering pedaler med innstillingsmål i cm
 • Høyglanspolert aluminiumshåndtak i front og bak
 • Håndtak på midten for enklere håndtering på land
 • Dagsturluke plassert bak cockpit
  • "At Think Kayak we always get to work on fun stuff, but this time we’ve super-sized it with the new Big Eze. If three words could sum up this new craft it’s stable, fast, and fun! At 22” wide the Big Eze is our most stable ski, but her sleek “swede” form means the Big Eze has the speed of a performance ski. The 17’8” length is highly maneuverable, great for exploring along the coast line, or linking your first waves when you find the wind at your back. The gunwale is low beside the seat, making remounts a snap should the need arise, ad the integrated carry handle makes off the water handling a breeze. For big fun on the water, the Big Eze’s for you!" Think, US

   Lengde: 538cm

   Bredde: 56cm

   Høyde fordekk: 26cm

   Bredde ved åreisett: 40cm

   Setehøyde: 4cm

   Høyde fotbrønn: 2cm

   Bredde sete, innvendig: 41cm

   Sete dybde: Høyde "hump": cm

   Vekt: 15/12/10kg

   Kapasitet: 55-120kg

   Maks padler-høyde: 200cm

   Minimum padler-høyde: cm

   Ror: Surfski ror

   Materiale:

   Performance: Kevlar/Carbon/Fibreglass/Coremat/Epoxy/Vacuum 

   Elite: Interwoven Carbon-Kevlar/Honeycomb/Epoxy/Vacuum

   Ultimate:  Carbon                

   Stabilitet- og fartsverdi ( 1 - 10 )

   Stabilitets - verdien er noe relativt som vi gir deg for at du skal få en anelse om hvor lett eller vanskelig denne kajakken er. En og samme kajakk kan oppleves svært ulike fra person til person og det sikreste er å prøve kajakken du er interessert i. Vår mening er at en nybegynner som vil padle sjø og hav i varierte værforhold bør velge en kajakk med god sekundærstabilitet, litt lavere primærstabilitet blir du veldig raskt vant til.   

   Les mer om stabilitet og valg av kajakk her.  

   Primær Stabilitet:    7

   Sekundær Stabilitet:   10

   Fart:   7-8

   Big Eze Surfing from Dion Maxwell on Vimeo.

   Relaterte varer

   Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×