Carbonology CS0

Carbonology CS0
Varenr.
6813
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 3 010,00
Før
kr 4 300,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Carbonology CS0
  • 6813_1
  • 6813_3
  • 6813_2
  • 6813_4
Wingåre for barni carbon fra Carbonology Sport

Her till lands er nok Carbonology Sport mest kjent for sine surfski, men i sitt hjemland SørAfrika har de i minst like stor grad gjort seg kjente som en pålitlig produsent av wingårer.

For å gjøre det bra som åreprodusent i Sørafrika kreves mer enn bare ett bra design på årebladet. Åren skal også være allsidig og fungere til alt fra surski og marathon til sprint og langløp på elv. Dette innebærer at du må levere på kvalitet og holdbarhet men også vekt og finish.  Dette har Carbonology lykkes med i sin CS serie og ikke minst etter oppdateringen i 2019. Som bonus leverer Carbonology dessuten sine årer med en nærmest unik mulighet å velge farge på skaftet og skille seg ut på startlinjen.

Bladet i CS-serien er relativt aggresivt og fester seg distinkt i vannet om du plaserer det riktig. Perfekt for deg som strever etter en effektiv og optimal teknikk med en stabil catch som følger deg gjenom hele åredraget.

CS- serien består av 4 ulike bladstørrelser for ulike behov og kroppstyper. Skaftet er utrustet med en pålitelig delningsmekanisme fra Kajaksport som gir deg trinnløs justering på vinkel og lengde opp till 10cm.

Vekt:

Skaft: 28mm, 40% carbon.

Blad: 435x152mm

Blad areal: 540cm2

Anbefalt for: Barn 8-12 år.  

Se også CS3 med areal 740cm2 for langdistanse og surfski for herre og sprint for dame. CS2 med areal 700cm2 for surfski, tur og marathon for damer og men som ønsker å padle med høy frekvens. CS1 med areal 600 for damer og junior samt CS0 med areal for barn.

Husk at det ikke finnes noen regler eller absolutte sannheter vedrørende lengde og størrelse på åre. Prøv å velge basert på distanse du typisk padler, hvilken type kajakk du padler, ditt nivå og avhengig av du padler med lav frekvens og mye muskelkraft eller høyere frekvens. Hvis du helt mangler preferanser for dette så ring oss så veileder vi deg videre.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×